Skip to main content

Veilig mailen met Bastion365

Veilig mailen met Bastion365

8 maart 2024

Veilig e-mailen
Het Zelfstandigenloket Flevoland (ZLF) gebruikt vanaf 8 maart 2024 Bastion365 om veilig met u te e-mailen en bestanden uit te wisselen. Bastion365 zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij u aankomt. U kunt er dan ook zeker van zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen.

Wat merkt u van het gebruik van Bastion365?
Als het ZLF u een beveiligd bericht stuurt krijgt u in sommige gevallen eerst een bericht dat er een beveiligd bericht voor u klaar staat. Dit gebeurt wanneer Bastion 365 het bericht niet direct veilig in uw mailbox kan afleveren. Dit bericht wordt verstuurd vanuit de Bastion365 omgeving. In deze e-mail vindt u een link naar deze beveiligde omgeving. Hier wordt u gevraagd om de code in te vullen die u per sms zult ontvangen. Hiervoor zal er van tevoren door de gemeente uw 06-nummer worden gevraagd.

Berichten in de beveiligde omgeving blijven 90 dagen voor u beschikbaar. Wilt u deze langer bewaren, dan kunt u deze berichten downloaden en bewaren. Het is ook mogelijk om een reactie te sturen op het bericht vanuit deze beveiligde omgeving.

Wat als u een veilig bericht naar ons wilt sturen?
Wanneer u ons een veilig bericht wilt sturen, of op een veilige manier documenten met ons wilt delen, kunt u klikken op deze link:
Start veilig bericht

Ons algemene mailadres staat standaard ingevuld. Heeft u al een contactpersoon bij onze gemeente waarmee u iets veilig wilt delen? Dan kunt u deze in uw bericht noemen, dan komt de informatie bij uw contactpersoon.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer aan ons door!
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt ons op de hoogte stellen van wijzigingen door te bellen met nummer 0320 278 111, en te vragen naar uw contactpersoon.

Door het gebruik van de ‘veilig mailen’ tool, kunnen onze cliënten en relaties erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met hun privacy omgaan.
Lees meer informatie over Bastion365

Heeft u nog een mail via Zivver ontvangen?
Als u voor 8 maart 2024 een veilig verstuurde mail heeft ontvangen van het ZLF is deze nog via Zivver verstuurd. U kunt deze mail openen tot de vervaldatum. Dit staat standaard ingesteld op 365 dagen na verzending.