ZLF-LogoCMYK-300dpi

Kom 13 maart 2017 naar de Interactieve workshop ‘’Subsidie op zoek naar ondernemer!”

Bent u als bedrijf of stichting op zoek naar een alternatieve financieringsmogelijkheid voor uw onderneming of project? Doe dan op 13 maart a.s. van 15.30 – 19.00 mee aan de interactieve workshop “Subsidie op zoek naar ondernemer “ voor ondernemers in Almere.

Tijdens deze interactieve workshop wordt de gratis ‘subsidie zoekmachine’ toegelicht. Deze stelt ondernemers in de gelegenheid op zoek te gaan naar een mogelijkheid tot alternatieve financiering van projecten en activiteiten. Daarbij gaat het expliciet om niet-gemeentelijke subsidies maar om regionale, landelijke en Europese subsidiefondsen en regelingen.

Op 13 maart a.s. organiseert het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering Almere van 17.00 – 19.30 een interactieve sessie over de zoekmogelijkheden van de subsidie zoekmachine. Samen met de aanwezige adviseurs wordt u op weg geholpen hoe u de zoekmachine op efficiënte wijze kunt gebruiken. Aan de hand van uw eigen casuïstiek/ondernemersplan gaat u tijdens de workshop zelf aan de slag met het zoeken naar passende subsidieregelingen. Na het officiële programma is er tevens gelegenheid tot het stellen van individuele vragen onder het genot van een hapje en drankje.

Wilt u meer weten over subsidies en dé subsidie zoekmachine? Dan is het KennisCentrum Bedrijfsfinanciering u graag van dienst op maandag 13 maart!

VOOR WIE: Alle Almeerse ondernemers (nieuw, bestaand, groot, klein, innovatief)

WANNEER: maandag 13 maart (inloop om 16.45 uur) 17.00 – 19.30 uur

WAAR: Ondernemersplein Almere, stadhuis Almere, Landdroststraat 1, 1315 RV Almere

U kunt zich alvast aanmelden via: almere.nl/workshopsubsidie waar u tevens het volledige programma kunt bekijken.

Het is de bedoeling dat u uw eigen laptop of een tablet meeneemt.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Hulp, advies en coaching voor ondernemers die wonen in de provincie Flevoland

Gegevens